Wednesday, November 25, 2009

Sarbatoarea sfanta a Craciunului


Venirea Craciunului reprezinta unul din cele mai asteptate momente ale anului. El reprezinta motiv de bucurie pentru intreaga familie,prilej prin care toti cei dragi se aduna in jurul bradului de Craciun, ciocnesc un pahar de vin in cinstea Nasterii Domnului si asculta urarile colindatorilor. Peste tot in lume, oamenii sarbatoresc Craciunul. Aceasta sarbatoare sfanta are loc de mai bine de 2000 de ani, cu propriile traditii sau cu altele, imprumutate.

Unul din momentele cele mai importante ale acestei sarbatori seara de este impodobirea bradului de Craciun in seara de 24 decembrie, la care se obisnuieste sa participe toti membrii familiei. in timpul noptii, Mos Craciun va aluneca prin horn si va lasa cadouri pentru toata lumea in ciorapi sau sub brad. Daca ne uitam pe cer s-ar putea sa-l vedem pe Mos Craciun trecand cu sania sa trasa de opt reni.
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cind minunea nasterii Mintuitorului ISUS cuprinde sufletele si le incalzeste. in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Sarbatorile de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si caldura sufleteasca in caminul dumneavoastra.

CRACIUN FERICIT va uram tuturor.

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro
contact@brazidecraciun.ro
All rights reserved

No comments: