Wednesday, November 25, 2009

Bradul de Craciun



CRACIUN 2009: Cu sau fara ninsoare, a venit vremea bradului de Craciun si a zurgalailor veseli.

Mos Craciun isi pregateste sacul si porneste in lungul drum al noptii sa aduca lumina zambetelor pe chipul tuturor. Si unde este cel mai potrivit loc pentru a cauta si gasi cadourile intotdeauna meritate? Sub brad, bineinteles. Copacul vesnic verde care vegheaza, an de an, sarbatorile de iarna.

In fiecare an, cu cateva saptamani inaintea Craciunului, incepem sa cautam un brad frumos pe care sa il putem impodobi cu lumini si decoratiuni colorate. Un moment placut pentru ca intreaga familie sa se bucure. Traditia spune ca pomul de Craciun se impodobeste in seara de 24 spre 25 decembrie, adica in ajunul Craciunului.

Bradul de Craciun
, sau pomul de Craciun este una din cele mai populare tradiţii asociate cu celebrarea Craciunului. Un inger sau o stea este de obicei înfiptă în varful bradului, simbolizand ospitalitatea pentru îngeri, sau steaua de la Betleem aparută la naşterea lui Iisus.

Din casele regale si pana in cele mai modeste, de Craciun oamenii devin egali macar prin simplu fapt ca bradutul vesnic verde le ureaza tuturor, pe limba lui, o viata cat mai indelungata si plina de sanatate. Va dorim sarbatori fericite si un brad frumos impodobit.

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro

contact@brazidecraciun.ro
All rights reserved

No comments: