Tuesday, December 1, 2009

Cum decoram bradul de Craciun?



Pentru a-ti face cumparaturile de Craciun intra pe www.brazidecraciun.ro


Copii se bucura cel mai mult de sarbatoarea Craciunului. Luna cadourilor incepe de pe 1 Decembrie cand de obicei orasele din intreaga tara se imbraca in haine colorate si luminoase. Fiecare copil isi are povestea lui cu privire la asta. Mos Craciun exista in inima fiecaruia, asa cum exista si dorinta fireasca dar pe o de o parte inexplicabila de a dori sa avem un brad impodobit in living in prag de sarbatori.

Impodobirea bradului isi are ecourile personalizate in sufletul fiecaruia dintre noi, chiar daca varsta copilariei pentru multi a fost depasita. Entuziasmul cu care facem ca zilele de iarna sa fie cele mai frumoase din an ar trebui sa tina o vesnicie. Fiecare chip se lumineaza atunci cand cineva de-al casei vine cu bradul in spinare, spre bucuria nemarginita a celorlalti membri. De obicei, de asta se ocupa tatal, care are grija sa cumpere cel mai frumos brad pentru familia lui.

Atat pentru parinti cat si pentru copii, impodobirea bradului devine momentul cel mai profund dintr-o familie, cand toate grijile dispar, cand alte probleme nu isi mai au rostul, cand alte ganduri nu isi gasesc salas. Pentru cateva ore, implinirea spirituala pe membru de familie creste inzecit. Imi amintesc cu drag cand tatal meu ma chema pe mine si pe fratele meu in sufragerie ca sa ne bucuram de surpriza lui. Mama din celalalt colt al camerei ne facea poze. Ca era frig, ca era cald, ca erau desenele preferate la televizor sau juca echipa nationala, nu ne opream din cel mai frumos moment din luna decembrie. Cautam apoi cutia cu globurile de anul trecut si incepeam sa imbracam bradul in cele mai frumoase outfit-uri. :)

De multe ori, aveam si situatii de urgenta cand gaseam mai multe globuri sparte decat bune si atunci pe lista noastra de prioritati pentru ziua urmatoare, gaseai scris: beteala mica, beteala mare, instalatie, bomboane de brad, coronite pentru usi, globuri mari, globuri mici, globuri in forma X sau in forma Y, ghirlande si multe altele asemenea. Asteptam cu nerabdarea astfel ca a doua zi sa implinim ceea ce am inceput ca la sfarsit sa murmuram usor:

O brad frumos,
O brad frumos
Cu cetina tot verde
Tu esti copacul credincios
Ce frunza nu si-o pierde…

Astazi, ai oportunitatea sa comanzi online produsele decorative pentru iarna. Pentru tine si copilul tau care arde de nerabdare sa priveasca la nesfarsit bradul luminat am gasit un site plin de culoare. Pe www.brazidecraciun.ro ai sansa sa gasesti bradul preferat, suportul pentru brad, ornamente, globulete, coronite de Craciun, aranjamente pentru masa si multe alte surprize.

Sursa: www.amelie.ro

No comments: