Friday, November 27, 2009

Decoratiunile de craciun


In fiecare an ne dorim sa avem ceva special in interiorul caselor noastre sau afara, in curtile noastre, astfel incat Craciunul sa fie de neuitat!
Pentru a obtine un spatiu magic in care sarbatorile sa fie dintre cele mai spectaculoase, iar amintirile magnifice, este nevoie ca pe langa un brad impodobit care ne asteapta in casa, sa mai avem parte si de alte decoratiuni care sa ne intampine la intrarea pe usa sau chiar in curtea casei in care locuim.
Vreti sa folositi aceleasi ornamente sau cumparati unele noi? Vor fi toate camerele decorate sau nu? Intrebarile sunt multe, iar unora nu le-ar strica un plan bine pus la punct. Mai ales daca alegeti o tema mai sofisticata sau moderna. Daca sunteti un decorator spontan atunci imaginatia va fi de ajuns. Putina betea prin casa va insufleti atmosfera iar cateva lumanari pe masa s-ar potrivi perfect.
Daca sunteti inconjurati de copii, taramul jucariilor este alegerea ideala. Cu siguranta veti gasi cativa ursuleti si papusele pe care sa-i imbracati in hainute frumos colorate. Mos Craciun si Omul de Zapada sunt singurii care nu trebuie sa lipseasca, deci locul lor trebuie sa fie rezervat din timp. De asemenea mai puteti adauga la decorul ales si stelute, ingerasi, sosetele si lumanari.
Chiar si simplele crengute de brad aranjate in moduri cat mai originale pot reprezenta decoratiuni cu efect garantat pentru voia buna a familiei de sarbatori.


Echipa editoriala BrazideCraciun.ro
contact@brazidecraciun.ro
All rights reserved

No comments: