Friday, November 27, 2009

Decorarea bradului de Craciun


Bradul de Craciun este ornamentul cel mai important al sarbatorilor de iarna. Acesta este decorat de obicei cu beteala, panglici si globuri. Ornamentele de Craciun sunt mai mult decat simple decoratiuni. Acestea sunt amintiri, simbolurile unor vacante in familie, nasteri sau nunti. Probabil ca nu sunt cele mai moderne, insa valoarea lor sentimentala este inestimabila.De aceea, atunci cand se impodobeste bradul, in majoritatea familiilor se obisnuieste ca toti membri sa fie prezenti. In acest fel, buna dispozitie este garantata, iar Craciunul va fi mai mult decat o sarbatoare.
Cu toate ca ,,hainutele” bradului se modifica de la an la an, devenind mai sofisticate si mai atragatoare, trebuie sa nu uitam niciodata de unul dintre elementului de baza ale decoratiilor:steaua din varf. Aceasta este simbolul drumului Fecioarei Maria spre iesle.
Cu cat bradul este mai luminat si mai decorat, cu atat emana mai multa caldura in sufletele celor ce il privesc in seara de ajun, nerabdatori in asteptarea mosului. Cu ocazia sarbatorilor din acest an propuneti-va sa aveti in case cel mai frumos simbol al iernilor petrecute in mijlocul celor dragi si nu ratati momentul impodobirii bradului.


Echipa editoriala BrazideCraciun.ro
contact@brazidecraciun.ro
All rights reserved

No comments: