Tuesday, May 25, 2010

Inchiriere Mos Craciun prin BrazideCraciun.ro


Noi, cei de la BrazideCraciun.ro, credem in Mos Craciun si in spiritul acestei sarbatori. Adoram emotia dinaintea decorarilor si sosirii Mosului, adoram luminitele superbe din oras si stralucirea din ochii copiilor, veselia petrecerilor si mirosul cozonacului. Adoram sarbatorile de iarna si, nu in ultimul rand, adoram sa cream momente magice pentru fiecare client. Suntem dedicati suta la suta si implicati 365 de zile pe an pentru a va putea oferi voua, dragii nostri, cele mai minunate sarbatori.

Copii traiesc intr-o lume fantastica, de vis, în care Mos Craciun vine vesel in fiecare an. Este dorinta noastra de a insufla spiritul lui Mos Craciun în fiecare copil, de aceea echipa BrazideCraciun.ro a initiat de doi ani un nou serviciu, acela de inchiriere Mos Craciun. Prin BrazideCraciun.ro Mosul exista cu adevarat atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Este un Mos plin de viata, cel mai autentic din cati ati vazut, fiecare prichindel se simte special în preajma lui, iar noi, cei mari, ne reintoarcem cu gandul la copilarie.

Costumul Mosului este unul veridic, la fel ca barba alba si stufoasa cercetata de catre toata lumea. Mosul nostru este vorbaret si sociabil, adora sa asculte poezii si sa se joace cu copiii. Vocea sa calda si gesturile blajine ajung la sufletul fiecaruia, iar în bratele lui se spun cele mai minunate poezii.

Serviciul de inchiriere MosCraciun s-a specializat pentru orice eveniment in care doriti sa aduceti un strop de magie cu ocazia sarbatorilor de iarna. La petrecerea din sanul familiei, la petrcerea de la firma sau la oricare alta petrecere Mosul vine mereu pregatit, stie cate ceva despre toata lumea si transmite mesajul dumneavoastra in cel mai original fel.

Si anul acesta, doar prin BrazideCraciun.ro, Mosul este pregatit sa vina sa asculte povesti, sa indeplineasca dorinte, sa ofere amintiri frumoase. Surprizele se vor tine lant si în 2010. Pentru ca alaturi de BrazideCraciun.ro totul devine posibil.

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro contact@brazidecraciun.ro All rights reserved

No comments: