Tuesday, May 25, 2010

Decorare Hotel prin BrazideCraciun.ro


BrazideCraciun.ro s-a specializat in oferirea de servicii decorative pentru sarbatorile de iarna marilor corporatii. De cativa ani reusim sa luam o parte din stresul determinat de planificarea si executarea campaniilor pentru Craciun. Lista produselor pe care le putem oferi este vasta. De la decoratiuni simple si pana la cele mai sofisticate, noi avem solutia ideala. Ornamente, brazi, lumini, aranjamente sunt doar o parte din gama noastra de produse.

De asemenea ne bucuram de provocarea de a consilia clientii cu privire la ultimele tendinte in materie de produse si culori. Si asta deoarece scopul nostru este de a lucra cu dumneavoastra, de a va furniza produse care sa vi se potriveasca. Daca este Craciunul atunci la noi gasiti cele mai deosebite idei.

De-a lungul timpului am lucrat cu clienti de toate categoriile si cu diverese constrangeri bugetare, ne-am confruntat cu fel si fel de probleme dar in final am iesit invingatori devenind un partener de afaceri de incredere.

Unul dintre cele mai importante proiecte din 2009, a fost cel demarat pentru Rin Grand Hotel. Hotelul si casa sunt doua lucruri diferite. Desi ambele ofera adapost, in hotel ramanem doar pentru o scurta perioada de timp. Ce se intampla, insa, daca aceasta perioada scurta de timp este in jurul Craciunului? Cu siguranta clientilor dumneavoastra le va fi dor de locuintele lor, de impodobirea bradului alaturi de familie. Aceste lucruri pot fi alinate daca hotelul in care se afla este frumos ornamentat cu decoratiuni de Craciun.

BrazideCraciun.ro a reusit sa creeze o ambianta calda, un mediu confortabil, a reusit sa sublinieze ospitalitatea si grija fata de clienti a echipei Rin Grand Hotel. S-a lucrat zi si noapte, cu profesionalism si seriozitate iar rezultatele obtinute au fost pe masura asteptarilor tuturor.

Si pentru 2010 ne angajam sa oferim servicii de decorare de inalta calitate, la preturi conforme cu calitatea, asa cum v-am obisnuit.

Indrazniti sa visati, noi cream pentru dumneavoastra!

BrazideCraciun.ro - cei mai frumosi brazi!

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro contact@brazidecraciun.ro All rights reserved

No comments: