Monday, June 21, 2010

ECO-brazi, prin BrazideCraciun.ro

BrazideCraciun.ro sustine atitudinea ECO si condamna vitregirea padurilor romanesti de vegetatie. Brazii comercializati de BrazideCraciun.ro sunt 100% ECO, fie ei in ghiveci sau nu, intrucat sunt importati din Danemarca si crescuti in pepiniere speciale pentru a inveseli sarbatorile de iarna a milioane de oameni din intreaga lume.

Asadar, fiti alaturi de noi in sustinerea conservarii mediului inconjurator si comandati braduti in ghiveci ce pot fi plantati in pamant odata cu trecerea sarbatorilor de iarna.

Brazii in ghiveci au dimensiuni cuprinse intre 0,5 si 1,5 m; unul dintre bradutii speciali in ghiveci este cel de culoare argintie, care va fi in centrul atentiei atat impodobit, cat si dupa ce va fi plantat in gradina dumneavoastra.

Alaturi de bradul comandat veti primi si instructiunile de pastrare ale acestuia (cum ar fi pastrarea la temperaturi scazute, cantitatea de apa necesara etc.) astfel incat el sa nu moara.

De asemenea, tot pentru iubitorii mediului inconjurator am scos la vanzare si brazi artificiali, cu dimensiuni cuprinse intre 20 cm si 6 m. Deloc pretentiosi, acestia sunt usor de intretinut si pot fi folositi fara nici cea mai mica problema ani la rand.

ECO-brazi, doar prin BrazideCraciun.ro.

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro contact@brazidecraciun.ro All rights reserved

No comments: