Friday, May 21, 2010

Craciun de vis pentru companii



Trebuie sa ne gandim de pe acum cum sa avem un Craciun fericit si o atmosfera de vis, nu numai alaturi de familia noastra, ci si alaturi de acele persoane cu care ne petrecem 8 ore pe zi: colegii de birou, angajatii, partenerii de afaceri, clientii, furnizorii...alege un Craciun de vis pentru compania ta, prin BrazideCraciun.ro.

Compania ta nu trebuie sa treaca neobservata de sarbatori. Alege sa faci ceva deosebit pentru Craciunul 2010. Fie ca vei organiza o mare petrecere amuzanta in birou si fiecare "coechipier" va pune in brad un globulet cu denumirea unui proiect de succes, fie ca daruiesti clientilor globuri personalizate cu brandul propriu, cauta ceea ce doresti in colectia "Personal Christmas", doar de la BrazideCraciun.ro si regaseste propriul tau stil.

Avem oferte avantajoase pentru firma ta. Fie ca este vorba despre un cadou pentru grupul de angajati sau ca te decizi sa beneficiezii de pachetul special ce contine 10 brazi de 1,5 metri, BrazideCraciun este alaturi de tine cu un pachet special adaptat nevoilor tale de spatiu si timp, cat si celor financiare. Cei 10 brazi naturali taiati, calitatea A, import Danemarca, vor fi livrati gratuit intr-o singura locatie, mentionata de tine.

Si asta nu e tot: pentru ca tie si angajailor tai sa va fie mai usor, am creat un serviciu conex de decorare a brazilor de Craciun. Pentru toti cei care prefera eleganta, rafinamentul si luxul suprem chiar si pentru decoratiunile de Craciun, BrazideCraciun aduce in exclusivitate acest pachet complet pentru decorarea de lux a brazilor de Craciun. Specialistii si designerii nostri iti stau la dispozitie zi si noapte pentru a-ti crea Craciunul perfect.

De asemenea, pentru un Craciun de vis pentru companii, cladiri de birouri, sali de expozitie, restaurante, hoteluri, etc. oferim servicii de impachetare cadouri fictive pentru punerea lor sub brad. Aceste cadouri vor completa atmosfera feerica a bradului si vor readuce in mintile tuturor amintirea diminetilor de Craciun din copilarie, cand ne trezeam cu sufletul la gura pentru ca venise Mos Craciun....

Nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de voi in crearea unor momente magice!

Echipa editoriala BrazideCraciun.ro contact@brazidecraciun.ro All rights reserved

No comments: